Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Promjene dolaze neočekivano, iznenada. Vladarka polja posla, Venera, u konjukciji sa Uranom donijeće njihovo pokretanje, vaše je samo da se dobro držite i pokušavate da ih pratite u stopu. Iako će ova sedmica na prvi pogled biti dosta turbuletna, sa preokretima, u konačnici vi ćete biti zadovoljni onim što se bude izdešavalo.

Moguć je tokom ove sedmice susret sa osobom koja bukvalno može izokrenuti vaše poslovno usmjerenje ili vam donijeti ponudu koja se ne odbija. Neka vam je sa srećom.

Ljubav. Partneru i vama je sada zaista teško da se usaglasite – jednostavno, ne razmišljate na isti način. Iako vam ciljevi mogu biti isti, idete različitim putevima do njih i nećete da prihvatite da je put onog drugog možda lakši i jednostavniji. Jedina dodirna tačka oko koje ste fokusirani oboje jeste sada bilo kakva priča o novcu. Ukoliko ste u braku, to vam je bolna tema kojoj morate zajedničkim snagama da se posvetite.

Slobodne Djevice ove sedmice imaju konjukciju Saturna i Marsa u svom polju ljubavi. Iako je ovaj aspekt prilično “ozloglašen”, on bi vam mogao donijeti vrlo ozbiljnu osobu i još ozbiljniju emotivnu priču. Osoba koju ćete sresti ove sedmice bukvalno će vas “oduvati” na prvi pogled.

Zdravlje. Ništa vam ne bi škodilo da konzumirate namirnice sa nešto više željeza, jer ste nešto ublijedeli, malaksali i energija vam je u padu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info