Blizanci: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Pred vama je jedna nervozna i turbuletna sedmica, ali ujedno i vrijeme u kojem ćete se osjećati živo, raspoloženo, puni energije. Pošto brzo razmišljate i još brže djelujete, jedan veliki dio problema ćete uspjeti da riješite u hodu, bez opterećenja. Za ono što zakoči, a što ne možete sada srediti, moraćete da pustite da vrijeme razriješi i da zeleno svetlo.

Sve vezano za papire i dogovore praviće vam problem – jedva ćete “izboksovati” neki dogovor, a poslije se lako možete razočarati istim.

Ljubav. Jao, što će vama slobodnima lijepo da bude – em možete da naletite na nekog bivšeg partnera ili osobu koju ste poznavali, a koja vam je bila baš, baš simpatična i zanimljiva, em može da vam, bukvalno sa neba, padne neko nov u krilo. Da, ove sedmice imate šansu i za staro i za novo – a vi gledajte šta vam je milije. Doduše, ako ste praktični, zgrabićete i jedno i drugo pa vidjeti u kom će pravcu sve da se odvija…

Ako ste zauzeti, i dalje vam važi jedno te isto – partner i vi se i ne kopčate baš najbolje pa ako krenete sa nekim raspravama i dokazivanjima, otići ćete ko zna gdje. Samo neke bezazlene i bezbijedne teme će sada prolaziti, a možete malo i da izlazite zajedno ako partner bude raspoložen za to.

Zdravlje. Glava, grlo, sinusi, krajnici – sve ovo može mlađim Blizancima donositi tegobe. Kod starijih – ponovno aktiviranje hroničnih problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info