Bik: Sedmični horoskop za period od 26.03.2018. do 01.04.2018.

0

Posao. Odavno se niste svađali sa kolegama, sa klijentima, sa saradnicima, sa nepoznatim ljudima na ulici, jelda? Pa, red je da ove sedmice počnete opet – jao onome ko vam se usprotivi ili ko pokuša da vas na bilo koji način pređe, onemogući, kada je posao u pitanju…

A da će ove sedmice biti tih kočenja – hoće. Da ćete se baš lijepo nervirati oko toga – ma hoćete i to. Dobro je samo što ćete neke stvari uspjeti da riješite. Ako vam dođe da date otkaz – pa, možda bi ipak malo trebalo da porazmislite o tome…

Ljubav. Vama zaista rijetko “puca film”, ali zato kada pukne, onda je to spektakl. E ove sedmice sva ta vaša mirnoća i to Ferdinandovsko mirisanje cvjetića može da se pretvori u oluju koja će da zbriše i partnera i sve one koji vam se, takođe, nađu na putu… Nekih situacija u emotivim odnosima ne da vam je dosta, nego navrh glave više i stvarno nećete moći da se iskulirate. U prevodu – ko preživi, pričaće… Ovdje se misli na vaše veze, ne na učesnike u njima.

A slobodni Bikovi bi naprijed, ali ih prošlost koči. Cimate se tako – jedan korak naprijed, jedan nazad – ni vi sami ne možete da odlučite na koju ćete stranu. Vrlo rado biste pobjegli u nešto novo, ali ta prošlost je tako opojna i tako mami. Imate priliku ove sedmice – bježite!

Zdravlje. Sa stresom se borite kako znate i umijete. Da vas muči nesanica – muči. Biće nešto malo bolje pred kraj sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info