Ovih 6 komada garderobe će vam izdužiti figuru

0

A postoji veoma velika šansa da ih već imate!

Teksas jakna


Teksas jakna komad je garderobe koji je uvijek veoma popularan, a u prvi plan dolazi tokom proljetne i jesenje sezone (mada je možete nositi i tokom ljeta i zime, u zavisnosti od toga kako je kombinujete). Ona je idealna za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe, a ukoliko birate modele koji prate liniju tijela i kombinujete ih sa pantalonama ili suknjama sa visokim strukom, vizuelno ćete izgledati više i vitkije.

Haljina na preklop


Haljina na preklop veoma je zahvalan komad garderobe, jer vam može pomoći da izgledate par centimetara više (posebno ako je kombinujete sa obućom boje kože), ali i malo vitkije. To se može zahvaliti njenom podesivnom struku, a ukoliko vam je cilj da izgledate više i vitkije, birajte modele do koljena koji na donjem dijelu imaju karnere ili maksi haljinu na preklop.

Platformice


Platformice su mnogo udobnije od štikli, a pomoći će vam da na najjednostavniji način izdužite figuru (posebno ukoliko birate modele koji su u boji kože ili one koji su bež ili smeđi). Ovo je odličan model obuće za toplije dane, a platformice možete kombinovati sa suknjama, haljinama, pantalonama ili farmericama – u svakom slučaju su pun pogodak.

Maksi haljina


Jedan od najomiljenijih komada garderobe tokom toplijih dana, lepršava maksi haljina ne samo da je veoma popularna već vam može pomoći i da izgledate više i vitkije. Takođe, ovdje je bitno obratiti pažnju i na uzorak, a najbolje je da to bude cvijeće. Maksi haljinu najbolje je kombinovati sa obućom na štiklu (dakle – ili sandale ili stileto štikle).

Duži blejzer


Ovo je veoma zahvalna jakna, jer je možete kombinovati sa svim komadima garderobe (suknjama, haljinama, pantalonama), ali i nositi u svim prilikama. Ukoliko vam je cilj da vaša figura vizuelno bude vitkija te da “postanete” i par centimetara viši, birajte duže blejzere u nekoj od nježnijih boja (puder ružičasta je jedna od najboljih opcija).

Tamni šorc


Posebno ukoliko birate modele koji imaju visoki struk, tamni šorc (najbolje da to bude teget ili crni) može vam pomoći da vaše noge izgledaju vizuelno duže, ali i da “zamaskirate” problematična područja na tijelu (kao što je predio stomaka). Iako ga ne možete nositi u svim prilikama, ovo je ipak komad garderobe koji je veoma moderan i popularan, a pomaže vam da izgledate veoma moderno i da budete vizuelno viši.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info