Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Mnogo se planeta nakrcalo u vašem polju dogovora, susreta, kontakata pa nije ni čudo što ćete ove sedmice jurcati na sve strane i pričati dok vas usta ne zabole. Ali ćete se zato super osjećati i napraviti i neke solidne poslovne dilove.

Doduše, zbog retro Merkura u istom polju, računajte na nepredviđene probleme svakojakih vrsta – od kvarova kompjutera, mobilnih telefona, do nesporazuma ili odlaganja sastanaka. No, sve to ulazi u rok službe – zakočiće vas na trenutak, ali vas neće zaustaviti.

Ljubav. Bili slobodni ili zauzeti, vama je super. Ukoliko ste u prvoj “grupi”, sada možete da se angažujete na više strana. Zašto na više? Pa zato što vam je to zanimljivo, niste vi krivi što se udvarači vrte non stop oko vas, a vi tako fino čavrljate i trepćete okicama. Da li će od tog “treptanja” nešto konkreno i biti, zavisi samo od vas. Iskreno, reklo bi se da će se nešto tog tipa dogoditi sljedeće sedmice…

Ako ste u grupi broj dva, to jest zauzeti ste, odnos vam nije baš savršen, ali vi nekako uvijek uspijete da se pričom izvučete iz kojekakvih situacija sa voljenom osobom. U prevodu – vi otpočnete neku raspravu, ali je vi poslije i “utišate”.

Zdravlje. Malo više vodite računa u saobraćaju. Gledajte gdje idete – nemojte biti stalno u nekim svojim mislima. Ako se bavite sportom, nemojte baš da se preforsirate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info