Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Da ima prepreka – ima ih. Ali, kada pogledate sa druge strane – pa kad su vama prepreke predstavljale problem? Znate da sačekate svoj momenat, znate kada treba da se aktivirate i krenete u akciju. Kada treba povući se i zastati i to umijete da uradite.

U prevodu – u ovoj sedmici vas vaš blistavi mozak i fenomenalno razmišljanje vodi uvijek na pravu stranu. Dobitničku. Prepreke se prevazilaze ili uspješno rješavaju, preokreti se dešavaju, ali uvijek u vašu korist. Vage, idu vama dobri poslovni dani.

Ljubav. Ako ste u vezi ili ukoliko ste slobodni, u ovom periodu ste se u šećer pretvorili. Kad vas čuje čovjek kako medeno čavrljate sa voljenom osobom ili nekim ko vam se dopada, pomislio bi da ste suvo zlato… Da, med sa usana sipate, ali u glavi ste hladnokrvni totalno – tačno znate šta želite da postignete. To što želite, uspjećete da dobijete ili toga koga želite. Ako ste u braku, e tu je već situacija drugačija – grmi i sijeva od rasprava, ali i od strasti.

Zdravlje. Odlična psiho-fizička energija tokom ove sedmice kod mlađih pripadnika znaka. Stariji neka paze da se u prvoj polovini sedmice ne povrijede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info