Strijelac: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. U polje posla i novca ušao je Mars. Odvlačiće vam neke situacije pažnju non stop, pojavljivaće se prepreke i okolnosti koje morate preskakati, ali ne dajte se – samo polako i strpljivo i sve ćete vi to ispeglati i riješiti.

Nerviraju vas neke osobe zato što se ponašaju djetinjasto i nezrelo, ali vi tu ne možete trenutno uraditi ništa. Samo nemojte da im se pridružite i da i vi krenete da zanemarujete svoje obaveze. Sedmica pred vama je poslovno jaka, iskoristite je maksimalno.

Ljubav. Od ove sedmice, Sunce je u vašem polju ljubavi. Ljubav je tu, mami vas, golica, priča vam, zasmijava vas, šalje vam signale sve u šesnaest, a vi se zakočili i samo trepćete. U redu, vaš vladar ide retrogradno u polju podsvijesti i malo se pribojavate da se prepustite, ali nemojte poslije da kukate kada šanse prođu, a vi ostanete praznih ruku. No, za sada ćemo se voditi onim – ako je pravo, ne može da vas mimoiđe i poželjećemo vam uspješne početke nekih ljubavnih priča!

A u vezama i brakovima , malo je tema oko kojih sad ne možete uspješno da se “pokačite”…

Zdravlje. Mentalna prenapregnutost vam stoji, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik znaka. Pokušajte da se rasteretite fizičkom aktivnošću ili relaksacijom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info