Škorpija: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Vaše polje komunikacije i dogovora aktivirano je od strane vašeg vladara Marsa i Škorpije ove sedmice očekuju beskrajni razgovori, mnogo sastanaka i pokušaji da ugovorite saradnje koje vas interesuju. E, neće to biti lako, s obzirom na to da pored toga morate da završite i tekuće obaveze, kojih je sada otprilike million i jedna.

Ipak, vi polako “gurate” i izguraćete svakako. Da ćete se istrošiti u ovom procesu, hoćete, ali će vam biti puno srce kad shvatite koliko ste uradili.

Ljubav. Ove sedmice kažite “doviđenja” Suncu, koje zvanično izlazi iz vašeg polja ljubavi, time zaključujući zimu, ali i stavljajući tačku na period koji je za ljubav i strast bio fenomenalan po vas. No, bez brige – to ne znači da je sa emotivnim šansama gotovo.

Do sada ste puštali da osvajaju vas, a sada ćete vi krenuti u akciju, ali onda kada vi to budete htjeli. U prevodu – kad pozavršavate sve ono što vam je važno, onda ćete ljubavi da se okrenete. Ova sedmica vam preko posla donosi više zanimljivih osoba, a vaše je šta ćete tu da uradite. Vama se ne žuri nigdje, tako da sada neće biti nekih spektakularnih pomaka.

U vezama i brakovima nije sjajno, ali makar se komunikacija poboljšava.

Zdravlje. Sedmica pred vama jeste naporna i iscrpljujuća, ali ćete imati dovoljno energije da sve izgurate. Ipak, starije Škorpije neka se češće odmaraju i neka vode računa najviše o kičmi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info