Ribe: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Poslovni segment pokazuje dobar potencijal. Doduše, nemojte da se iznenadite ukoliko bude problema tokom ove sedmice. Može vas iscrpljivati i nervirati komunikacija sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, pogotovo što će se neke stvari i situacije ponavljati.

Vi taman pomislite da ste riješili nešto, a ono sutra opet sve ispočetka. Pripremite živce i pokušajte da se usmjerite na ono što vam je važno i što morate završiti. Ne dozvolite da vam drugi odvlače pažnju.

Ljubav. Sunce je izašlo iz vašeg znaka, a sa njim i ta zaštita koju ste do sada imali. Zauzete Ribe u ovoj će sedmice morati ozbiljno da razmisle na koji način se postavljaju prema partneru, ali i o načinu na koji se on postavlja prema njima. Komunikacija vam je oboma sada slaba strana pa bolje da ne pričate mnogo, pogotovo ako ćete potezati neka bolna pitanja odranije. Bolje idite zajedno u provod, družite se malo sa drugim ljudima ili se usmjerite na dejstva u spavaćoj sobi i čekajte da ovaj period prođe.

Što se tiče onih koji su slobodni i dalje vi nemate neki spektakularan izbor. Ili bivši partner ili neko mlađi preko poslovnog segmenta, koji vam baš i nije po volji. U prevodu – sada vam izgleda samo prošlost ostaje…

Zdravlje. Ove vam je sedmice potrebno nešto više odmora, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije. Kod pojedinih mogućnost mokraćnih infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info