Rak: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Dragi Rakovi, ulažite svoju snagu i energiju u posao! Ovo je definitivno vrijeme kada će sve ono što u posao uložite da vam se desetostruko vrati. Nekih problema i nesporazuma će biti u komunikaciji, ali nemojte odustati ukoliko ne uspijete da odmah pokrenete one priče koje vas interesuju.

Biće i zastoja sa papirima i problema u ugovaranju sastanaka, a vjerovatno i manjih kvarova kompjutera i mobilnih telefona…

Ljubav. Retrogradni Merkur se vraća u kvadrat sa Saturnom u vašem polju partnerstava, a u isto polje ulazi i tranzitni Mars. To znači da je ova sedmica ne ista kao prethodna, nego čak malo lošija. Očas posla dođe do sukoba mišljenja sa partnerom, prilikom čega će on biti tvrdoglav i neće dozvoliti da utičete na njega na bilo koji način, a vi ćete napadati “kao osa”, pokušavajući da ga ubijedite u svoje stavove i razmišljanja. U prevodu – manite se rasprava, jer ni jedno od vas ne može pobijediti.

Slobodni Rakovi će biti u dosta dobrom raspoloženju. Atmosfera oko vas je živahna, puna zanimljivih osoba i dešavanja. Može se čak i “probrati” nešto što valja…

Zdravlje. Manji problemi sa glavoboljama ili sinusima, prehlada, ali kratkotrajna. Stariji Rakovi trebalo bi da češće provjeravaju krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info