Ovan: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Vaš vladar je ušao u polje karijere i znak Jarca, gdje je veoma jak. Iskočiće neki problemi i problemčići od ranije koje ćete morati da riješite, ali gro vremena ćete se usmjeriti na karijeru, na građenje novih poslovnih konekcija i na uspjeh.

Možda ste u ljubavi ponekad brzi i brzopleti, ali kada je posao u pitanju – sada ste baš onakvi kakvi treba da budete! Jaki i uporni!

Ljubav. Kada i Sunce uđe u vaš znak sredinom sedmice, cijeli svijet je vaš! Vrijeme je da živite, da se radujete, da osvajate, da volite! Jeste, doduše, da će taj retrogradni Merkur, taj dosadnjaković, u vašem polju ličnosti non stop da vas podsjeća da niste završili sa nekim obavezama, ali slušaćete ga samo s vremena na vrijeme. Gledaćete da svaki momenat iskoristite za uživanciju i provod.

Na volju vam bilo – proljeće je uvijek vaše vrijeme, vaš trenutak. Nemojte mnogo da se opterećujete time da li će nešto trajati, da li je samo kombinacija ili avantura – pokušajte da se prepustite i da u prve proljećne dane uplovite zaljubljeni do neba i nazad!

Zauzeti – partnera za ruku i u neku šetnju, neko opuštanje i uživanje…

Zdravlje. Energetski, mlađa populacija će biti na svom vrhuncu i taman bi bilo vrijeme da krenete sa nekom rekreacijom. Stariji – pa, još uvijek se provlače problemi hroničnog tipa

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info