Lav: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Neki dogovori mogu jako fino krenuti  pa nemojte da vas zbuni ukoliko ubrzo dođe do zastoja ili promjena, vraćanja na neke stavke za koje ste već mislili da ste ih završili. Sve je to dio procesa koji će i te kako rezultovati pozitivnim rezultatima.

Vi ste u odličnom energetskom periodu, tako da ćete na lakši način savladavati prepreke I nećete se ustručavati da pokažete šta želite. Za neke situacije će vam možda trebati više vremena ili truda, ali to ne znači da nećete uspjeti da ostvarite svoje ciljeve.

Ljubav. Ah, te daljine! Koliko je sada lako zaljubiti se u nekoga ko ne živi blizu vas, ko je iz drugog grada, druge zemlje čak. Naglašeno polje inostranstva i drugih prostora mami slobodne Lavove da svoju sreću okušaju tamo daleko… Ovaj vam se segment vezuje i za ljubavi na putovanjima, u obrazovnim institucijama, na nekim seminarima i slično. No, tu ove sedmice imamo I retrogradnog Merkura pa može da se dogodi da komunikacija ne funkcioniše baš onako savršeno kako biste vi to željeli. Ne dozvolite da vas zastoji pokolebaju, ako nekoga želite da osvojite – ne odustajte!

Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima i dalje imate problem da se usaglasite po nekim pitanjima, ali gurate nekako.

Zdravlje. Dok će mlađa generacija Lavova u zdravstvenom segmentu funkcionisati skoro pa savršeno, kod starijih i dalje postoji potreba da se fokusiraju na hronične probleme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info