Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Mars je ušao u vaše polje ličnosti – vrijeme vam je da se aktivirate i pokrenete. Vrijeme vam je da sprovodite svoje ideje, da pravite promjene, da “gurate” ono što želite. Da li će ostvarenje biti lako ove sedmice?

Pa, iskreno, baš i neće, ali to ne znači da trebate da legnete i da čekate da nepovoljni aspekti prođu. Sada udarate temelj za neke stvari, a ostatak ćete da zidate već od naredne sedmice.

Ljubav. Sve što je vezano za bračnog partnera ili za voljenu osobu sada vas nervira, penje vam se na glavu i tjera vas da stoički razmišljate o smislu života. Da ćete se truditi da budete korektni, hoćete. Da ćete uspjeti u tome, nećete. Ma možete ove sedmice biti najdivniji na cijelom svetu, emotivni odnosi neće funkcionisati i tačka. Najbolje je da funkcionišete po principu – na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo…

Što se tiče slobodnih Jarčeva, trenutno se ne zna da li vi više bježite od ljubavi ili ona više bježi od vas. Nikako da se susretnete. Možete nešto kao da se tripujete da se prijatelj zaljubio u vas ili da se “čačkate” sa nekim preko društvenih mreža, ali to vam je to – ništa specijalno ni spektakularno…

Zdravlje. Ako se bavite sportom, vodite računa da se ne povrijedite ove sedmice. Generalno gledano, poboljšanje po pitanju zdravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info