Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. U ovoj sedmici, kada je posao u pitanju, imate više sreće nego pameti. Da je po vama – vi ste skloni i greškama i propustima i ne razmišljate o svojim postupcima. Na svu sreću, drugi vas uvijek iščupaju u posljednjem trenutku iz nekih neugodnih situacija. Pa za to i prijatelji i dobre kolege služe, zar ne?

U ovoj vas sedmici neće mimoići ni nesporazumi, problemi sa kompjuterima, mobilnim telefonima – standardno za vrijeme trajanja retrogradnosti vašeg vladara Merkura…

Ljubav. Kada se stvari ne rješavaju na vrijeme, kada se guraju pod tepih ili kada se ni vi ni partner ne trudite iz sve snage da pronađete zajednički jezik, onda dođe trenutak (kao što je u ovoj sedmici) kada ništa više ne može da popravi situaciju. No, ne treba dizati paniku i ne treba odustati. To što u ovoj sedmici ne uspijevate da pronađete rješenje sa partnerom, ne znači da je to nemoguće i da nećete uspjeti u nekom narednom periodu. Poenta je – sada ispravljajte i vi i voljena osoba ono što ste zabrljali do sada.

Što se tiče slobodnih, zainteresovanih za vas je baš mnogo, a vi ste se baš sada sjetili kako bi bilo fino vidjeti se sa nekim bivšim partnerom… Ma, šta je vama?

Zdravlje. Kod starijih Blizanaca će i dalje biti prisutni hronični problemi. Generalno gledano, problemi sa varenjem, ali i sklonost prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info