Bik: Sedmični horoskop za period od 19.03.2018. do 25.03.2018.

0

Posao. Za sve ono što je vezano za inostranstvo, druge gradove, ali i rad sa državnim i javnim institucijama – sada je pravi trenutak da “gurate”, potencirate, da uložite sebe. Takođe, nemojte biti iznenađeni ukoliko vas kontaktira poslovni partner iz nekog od ovih segmenata sa prijedlogom vezanim za saradnju, nov projekat.

Iako vam je sada dosta planeta “iza leđa”, to nije prepreka za napredovanje i razvoj posla. Ovo će vam samo davati podstrijek da više razmišljate i bolje planirate.

Ljubav. Svašta biste vi mogli tokom ove sedmice da uradite po pitanju ljubavi, ali ništa naročito “pametno”. Pa dobro, pogledajte to sa druge strane – ko može biti mudar kad se zaljubi i kada mu je samo u glavi kako da do osobe koju želi dođe što prije? A vi ste sada baš u takvom fazonu – hoćete da se pustite, da ne razmišljate, hoćete da se smijete i osjećate sreću, a ne da se opterećujte kojekakvim preprekama.

U prevodu, sedmica koja je dušu dala da uradite nešto što do sada nikada niste i da se osjećate dobro zbog toga. A vala, dosta su vas drugi nazivali zakopčanima, zatvorenima, tromima, statičnima po pitanjima ljubavi – e, sad ćete im pokazati onu svoju drugu stranu! Pa neka se čude!

Zdravlje. Onako, nije loše, ali nije ni sjajno. Povedite malo računa o promjenjivom vremenu ove sedmice, nemojte baš mnogo da se “uljetite” kada je oblačenje u pitanju, da se ne prehladite…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info