Vodolija: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Jupiter u vašem polju karijere kreće se retrogradnim hodom, što će vašu pažnju skrenuti na dovršavanje poslova i dogovora koje ste u prethodnom periodu otpočeli, pogotovo ako se oni vezuju za inostranstvo.

Malo vam je sam početak sedmice protkan nervozom, jer ćete pokušavati da završite sto poslova odjednom, a vremena će vam manjkati. Merkur ulazi u fazu stacionarnosti u vašem polju komunikacije pa obratite više pažnje na sve nove dogovore i poslovne kontakte. Ne brzajte sa odlukama.

Ljubav. Ako vi i partner ne budete pokretali neka pitanja koja su i ranije pravila problem u vašem odnosu, kroz ovu sedmicu ćete proći lako i bez ikakvih trzavica. No, ako se budete vraćali u prošlost i “čačkali” neke bolne teme, nikako nećete moći da se uskladite i dogovorite. Sve ovo se može lako pretvoriti u međusobna optuživanja, koja će kasnije biti teško smiriti.

Što se slobodnih Vodolija tiče, vama se prvo preporučuje da konačno stavite tačku na neki kontakt sa partnerom iz prošlosti. Sve ostalo vam je na volju – lako privlačite pažnju suprotnog pola i ove sedmice se mogu dogoditi vrlo zanimljivi susreti koji će biti ispunjeni odličnom komunikacijom i varnicama privlačnosti. Uživajte u periodu koji je pred vama!

Zdravlje. Kod starije populacije i dalje će biti aktuelni problemi sa kičmom i ekstremitetima. Kod mlađih Vodolija, prolazne respiratorne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info