Vaga: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Jupiter je u vašem polju posla u svom retrogradnom hodu pa je potrebno više pažnje obratiti na poslovni segment. Neke obaveze ćete morati da ponavljate, greške da ispravljate, a ni komunikacija sa saradnicima neće funkcionisati savršeno.

Mogu vam promicati bitne stvari i to samo iz razloga što previše brzate i žurite. Pokušajte da budete više skoncentrisani i fokusirani, da biste izbjegli ozbiljnije greške. Ako sarađujete sa strancima, tu će dogovori, poslije početnog zastoja, ponovo krenuti.

Ljubav. Skloni ste dramatičnim i vrlo bučnim ispadima tokom ove sedmice, ali vam ni partner neće ostajati nimalo dužan, tako da ćete u jednom momentu ratovati, a već u sljedećem se oboje povući uvrijeđeno, svako u svoj ćošak ringa. Na svu sreću pa će vam ove situacije oboma vrlo brzo dosaditi, tako da se u drugom dijelu sedmice pozitivna energija polako vraća u vaš odnos.

Slobodne Vage sada ne razmišljaju, racio ste ubacili u neku fioku, bacili ključ daleko od sebe i samo funkcionišete po osjećaju. A taj osjećaj vas sada uvlači u priče i pričice koje su strašću i ludom energijom obojene. Doduše, pojedine Vage će biti malo prodrmane kontaktom sa bivšim partnerom na koga će sasvim slučajno naletiti.

Zdravlje. Osjećate potrebu za fizičkom aktivnošću, a nikako sebe ne uspijevate da natjerate da se pokrenete. U drugom dijelu sedmice je pravi momenat za tako nešto.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info