Strijelac: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Promjene u dogovorima i nervoza obilježiće prvu polovinu ove sedmice. Moraćete da se borite sa drugima, ali i sa okolnostima koje nakratko neće biti na vašoj strani. Obratite pažnju da ne napravite veće greške i propuste, jer ste u periodu kada ne funkcionišete najbolje, pomalo ste usporeni i dekoncentrisani.

U drugom dijelu sedmice najveći dio problema će se raščistiti. U tim danima očekujte i korektan odnos sa šefovima i kolegama. Privatnici mogu otpočeti poslovnu saradnju sa strancima.

Ljubav. Voljena osoba ili bračni partner i vi se trenutno razmimoilazite po suštinski važnim pitanjima. Vaš vladar ide retrogradnim hodom, a i planeta koja vlada partnerstvima uskoro ulazi u istu fazu. Vrijeme je da vi i voljena osoba konačno prođete još jednom sve situacije koje vam prave problem i da pokušate da pronađete kompromisno rješenje.

Ukoliko ste slobodni, evidentno je da vam se neko jako dopada. Štaviše, ta osoba prilično otvoreno pokazuje da vam je naklonjena i sada se samo čeka pogodan momenat da bi priča mogla da se pokrene i zaista otpočne. Doduše, pojedini Strijelci tokom ove sedmice imaju povratak kontakta sa bivšim emotivnim partnerom. Sami vidite da li želite da se uplićete u ovo.

Zdravlje. Starijim pripadnicima znaka, naročito onima koji imaju hronične tegobe, ovo može biti dosta zahtjevan period. Mlađa generacija – prilično solidno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info