Škorpija: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Vrlo nervozan početak sedmice. Kao da se sve odjednom strovalilo na vas i prosto nećete znati gdje ćete prije da se okrenete i čemu ćete da posvetite pažnju. Polje poslovnih obaveza je dosta naglašeno u ovom periodu i sigurno je da ćete morati najveći dio svoje pažnje da posvetite svemu onome što morate završiti na dnevnoj bazi.

Ukoliko do sada niste postigli sporazum ili dogovor koji vam je bitan, a naročito ako je on vezan za inostranstvo, moraćete da budete strpljivi, jer se to ni ove sedmice neće pokrenuti.

Ljubav. Ove sedmice, poslovni segment slobodnim Škorpijama donosi vrlo zanimljive osobe. Malo je vjerovatno da se sada samo jedna osoba mota oko vas, mada će vama lično biti najinteresantniji neko ko je pomalo misteriozan i tajanstven. Sad, možda ta osoba i nije toliko misteriozna koliko se to vama čini, ali biće vam vrlo zabavno i podsticajno da otkrivate sve njene tajne. Neko ko je malo mlađi od vas pokušava da vas osvoji i ne odustaje od toga, ali vi tu osobu trenutno doživljavate kao djetinjastu i nezrelu.

Škorpije koje su u vezama i brakovima imaju manji problem u komunikaciji sa partnerom. Moguće je da se voljena osoba trenutno osjeća uskraćeno za dovoljnu količinu vaše pažnje i iz tog razloga se duri i povlači.

Zdravlje. Problemi sa kičmom, naročito sa vratnim dijelom kod starijih Škorpija. Mlađi – potrebna je promjena u životnim navikama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info