Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Trigon Sunca iz vašeg znaka sa Jupiterom, vašim vladarom koji je trenutno u Škorpiji, kod Riba će pokrenuti kontakte sa inostranstvom. Ako ste u prethodnom periodu radili na nekom dogovoru i saradnji ovog tipa, sada će doći i do realizacije.

Generalno gledano, vaše polje posla je izuzetno jako i sigurno je da vas i u narednom periodu očekuju veliki pomaci u ovom segmentu. S obzirom na to da ove sedmice imamo i mlad Mjesec u vašem znaku – vrijeme je da saradnicima pokažete koliko ste jaki!

Ljubav. Vaš vladar Jupiter već je krenuo retrogradnim hodom, a uskoro će ga slijediti i Merkur, planeta koja vlada vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vi i voljena osoba sada ćete morati da se vratite “korak unazad” i riješite pitanja koja su unosila povremeno pometnju u vaš odnos. Komunikacija će ove sedmice ići solidno, iako će početkom perioda biti nekih manjih trzavica. No, oboje ste, a vi naročito, sada odlučni u namjeri da ne dozvolite da dođe do većih rasprava i zahlađenja odnosa.

Slobodne Ribe imaju jako aktiviran segment posla i nije ni čudo što emotivne prilike sada mogu ići baš preko njega. Doduše, neki od vas će biti pomalo zaneseni prošlošću i na pokušavati da ostvare kontakt sa bivšim partnerima.

Zdravlje. Od vikenda će zdravstveni segment početi da se poboljšava. Kod starijih Riba, manji problemi sa nogama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info