Rak: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Poslovno ste prilično opterećeni, ali vam ovaj segment ipak tokom ove sedmice donosi vrlo zanimljive ponude i dogovore. Iako početkom sedmice može izgledati da nećete uspjeti da isplivate iz nekih obaveza ili loše komunikacije sa saradnicima, sve će vrlo brzo početi da se rješava i da dolazi na svoje mjesto.

U suštini, u sve ono što je vezano za posao sada ulažite najveće snage i trud, jer će vam se brzo isplatiti. Vrlo zanimljive informacije dolaze do vas u drugom dijelu sedmice. Šansa i za nezaposlene Rakove.

Ljubav. Dok je partner “mrtav hladan” po nekim pitanjima, vi se pojedoste od nervoze. To što različito gledate na neke situacije ne znači da ne možete da se uklopite i riješite ih zajednički. Potrebno je samo nešto više volje da bi se prepreke savladale i vas dvoje poboljšali komunikaciju po svim pitanjima koja sada dolaze na dnevni red.

Slobodni Rakovi, u vašem emotivnom životu preokreti će se dešavati maltene na dnevnoj bazi. Blic poznanstva, kratkotrajni kontakti sa nekim osobama preko društvenih mreža, u jednom trenutku ćete se dići, već u sljedećem ćete odustati i otići na neku drugu stranu. Neko ko vam se ranije dopadao sada se može ponovo aktivirati i ova bi vas priča i mogla zaintrigirati.

Zdravlje. Jači imunitet mlađim Rakovima. Kod starije generacije period naglašenijih hroničnih tegoba. Takođe, povremeni problemi sa kijavicama i prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info