Ovan: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Komunikacija sa kolegama i šefovima će se poboljšati vrlo brzo i moći ćete da funkcionišete bez ikakvih pritisaka na sebe. Baš iz tog razloga, imaćete dovoljno snage i entuzijazma da završite i neke poslove koji su vam u prethodnom periodu predstavljali opterećenje ili ste se u njima jednostavno “zakočili”.

Dogovori vezani za inostranstvo se privode kraju, a ulazak vašeg vladara Marsa u znak Jarca i polje karijere, obećava vrlo pozitivan nastavak svih situacija u poslovnom segmentu.

Ljubav. Vaš optimizam, po pitanju emotivnog ili bračnog partnera i vašeg odnosa, početkom ove sedmice je ravan nuli. U jednom trenutku ste iznervirani, u drugom neraspoloženi, kao da ste vi i voljena osoba trenutno u nekoj formi blokade. Može da se dogodi da komunikacija prvih par dana bude nategnuta i štura. No, vrlo brzo će vaš prirodni optimizam prevagnuti, a vi kada riješite da “dignete” i sebe i voljenu osobu, za vas prepreke ne postoje.

Ostatak sedmice je fenomenalan i bićete ispunjeni, srećni i zadovoljni. Slobodni Ovnovi možda imaju neku nedoumicu po pitanju osobe koja im se dopada, ali nemaju namjeru da odustanu od osvajanja. Uspjećete da srušite sve prepreke i dodatno se približite osobi koja vam se sviđa.

Zdravlje. Početak sedmice je zdravstveno nepovoljan, naročito za starije pripadnike znaka. Ostatak perioda donosi olakšanje tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info