Lav: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Sve vezano za dogovore se poboljšava, naročito tokom drugog dijela sedmice. Sada je lakše napraviti pravu priču sa nekim ljudima i doći do konkretizacije i rješenja. Možda će vas neke situacije još malo kočiti, ali i to ćete vrlo brzo uspjeti da prevaziđete.

Ulazak Marsa u polje poslovne svakodnevnice i obaveza, na samom kraju sedmice, donijeće vam veću usmjerenost na ovaj segment, ali i bolje poslovne rezultate. Nastavite tempom kojim ste krenuli, promjene su bliže nego što to možete i da zamislite.

Ljubav. Makar u prvom dijelu sedmice, komunikacija i odnos sa emotivnim partnerom neće funkcionisati ni lagano ni skladno. Kod oboje postoji nesigurnost, a u isto vrijeme lako planete i pokušavate da tvrdoglavošću istjerate svoje. Tek u danima oko vikenda situacija bi mogla početi da se smiruje. Pokušajte da promijenite način na koji se ponašate i ophodite jedno prema drugom.

Slobodni Lavovi idu jedan korak naprijed, jedan korak unazad. Ili birate pogrešne osobe ili vam jednostavno nije vrijeme da se zaljubite i ostvarite neki trajniji i stabilniji odnos. Ako se sa nekim viđate povremeno, čisto zabave i opuštenih momenata radi, to će funkcionisati, ali vam sa druge strane više čak ni to ne donosi pravo zadovoljstvo.

Zdravlje. Zdravstveni segment se popravlja, naglašeno kod mlađih pripadnika znaka. Stariji – mogućnost za češće hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info