Jarac: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Promjene u poslovnom segmentu će nastupiti tolikom brzinom i intenzitetom, da ćete imati problem da se ispočetka prilagodite potpuno novim okolnostima.

Ne brinite dragi Jarčevi, Mars na samom kraju sedmice ulazi u vaš znak, gdje ima izuzetno jaku poziciju i snagu i budite uvjereni da ćete moći da se ne samo snađete u svemu, već i da napravite još veće pomake u poslovnom segmentu.

Ljubav. Prilično nepovoljna situacija kod onih koji su u emotivnim vezama ili braku, što je veoma naglašeno u prvom dijelu sedmice. Štaviše, vi i partner se možete nakratko distancirati jedno od drugog, odnos može zahladiti, jer ćete se oboje povući, svako u svojim mislima i nedoumicama. Ne dozvolite da ovo zahlađenje utiče na vaš odnos, potrudite se da ga što prije prevaziđete.

Slobodni, sedmica u kojoj će vam vrlo često na pameti biti bivši partneri i ljubavnici. Ako se pitate da li možete ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti, odgovor je definitivno – da. Sada je samo pitanje da li vas to interesuje zato što ste usamljeni ili zato što istinski želite da se vratite staroj ljubavi.

Zdravlje. Kod mlađih Jarčeva već tokom ove sedmice doći će do znatnog energetskog jačanja. Stariji i dalje imaju problema sa hroničnim tegobama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info