Djevica: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Vaš vladar je izašao iz kvadrata sa Saturnom, ali vladarka polja posla i novca još uvijek je u nezgodnom aspektu sa ovom planetom, što vas mora makar u prvom dijelu sedmice kočiti i otežavati vam sve bitne situacije.

Ovo se može odraziti kroz povećanje broja obaveza ili neki pritisak od strane nadređenih i poslovnih partnera. No, bitno je da je vaša energija sada prilično jaka i da ćete uspijevati da riješite sve što se postavi pred vas. Možda ste nešto usporeniji nego inače, ali još uvek funkcionišete dosta dobro.

Ljubav. Planeta koja vlada partnerskim odnosima, Jupiter, u svom je retrogradnom hodu, a i vaš vladar Merkur polako se sprema za svoju retrogradnost takođe. Voljena osoba i vi lagano ulazite u period promjena koje će se odvijati naglašeno u narednih mjesec dana. Ako je vaš odnos do sada bio korektan, sada će se pojaviti prvi znaci problema i neslaganja. I vama i partneru će biti potrebno više strpljenja i razumijevanja druge strane pa nemojte ni u jednom trenutku žuriti sa svojim odlukama.

Slobodne Djevice su već u vrlo strasnom periodu, što će dodatno biti potencirano Mjesecom u polju ljubavi početkom ove sedmice. No, iako tvrdite da vas jedna osoba samo seksualno privlači, pitanje je da li lažete sami sebe.

Zdravlje. Jednim dijelom se zaista osjećate bolje, ali to ne znači da trebate da zanemarite svoje zdravlje. Mogući su manji problemi sa probavom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info