Blizanci: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Iako ste prilično usmjereni na poslovni segment, primjećujete da sa nekim obavezama polako zaostajete. Ili se vi usporavate ili je obaveza u ovom trenutku previše. To će biti naročito primjetno početkom sedmice, a u ostatku perioda pokušajte da date sve od sebe da ovo nadoknadite.

Iako planeta koja vlada vašim znakom polako usporava, pripremajući se za svoj retrogradni hod, još uvijek možete da stignete da obavite sve ono što vam je od velike važnosti. Komunikacija sa saradnicima se znatno poboljšava.

Ljubav. Jupiter, vladar polja partnerstava, u svom je retrogradnom hodu, a i vaš vladar Merkur, sprema se za put unazad. U suštini, pravi je trenutak da i vi i voljena osoba potražite više pažnje i razumijevanja jedno u drugom, da na dnevni red izvučete pitanja koja su vam bila kamen spoticanja i da pokušate zajedničkim snagama da ih riješite. Niko ne kaže da će biti lako, ali bolje i to nego razdvajanje i razjedinjenje.

Slobodni Blizanci, nastavlja se period lijepih ljubavnih šansi za vas. Trenutno se osjećate vrlo dobro u svojoj koži, prijaju vam druženja i izlasci. Osoba koja je zainteresovana za vas je vrlo ozbiljna u svojim namjerama i možda bi trebalo da joj pružite priliku.

Zdravlje. Jednim dijelom će se zdravstvena situacija poboljšati, naročito kod mlađih Blizanaca. Stariji – obratite pažnju na hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info