Bik: Sedmični horoskop za period od 12.03.2018. do 18.03.2018.

0

Posao. Poslovni segment, koji je nakratko bio u zastoju, počinje da se oporavlja i odvija nekom standardnom brzinom. Obaveze ponovo završavate lako i na jednostavan način, ali se mora priznati da sve radite pomalo automatski, ne unoseći sebe u posao.

Ovakav način funkcionisanja može donijeti da vam promakne pokoja greškica, koju čak nećete ni primijetiti, ali bi vam u narednom periodu mogla donijeti probleme. Zato obavezno provjeravajte više puta sve što radite i pokušajte da se više skoncentrišete.

Ljubav. Partner i vi ste trenutno na različitim talasnim dužinama. Vi možete podići “ograde” i distancirati se, povući se u neki svoj svijet i održavati samo osnovnu komunikaciju. Kao da ste se malo sklonili i ostavili voljenu osobu da razmisli o načinu na koji je do sada funkcionisala prema vama.

Što se tiče slobodnih, polako izlazite iz nekog napornog perioda i ostavljate tamne dane iza sebe. Vrlo brzo će se vaš prirodni optimizam i energija probuditi i ponovo ćete biti u kontaktu sa prijateljima i poznanicima. U ovoj sedmici emotivno vas ne očekuje ništa više od lakog flertovanja i površnih poznanstava sa suprotnim polom. Ako i postoji neko ko vam je simpatija, vrlo je moguće da je to zauzeta osoba.

Zdravlje. Obratite više pažnje na grlo i kompletan respiratorni sistem. Takođe, bilo bi dobro da prekontrolišete stanje štitne žlijezde..

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info