Vodolija: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Neko će pokušati da vam “drži predavanja” ili da vas kritikuje, a vi ćete to jedva dočekati da možete da kažete šta imate i da ovu osobu “sasiječete”. No, potrudite se da ne napravite baš lošu atmosferu, pogotovo ako su u pitanju mlađe kolege ili poslovni partneri. Recite šta imate, ali ne pravite od toga predstavu i dramu.

U ovoj sedmici ste odlični po pitanjima komunikacije i dogovora pa ćete lako ostvarivati prave kontakte i pridobijati sagovornike na svoju stranu. Budite u pokretu i vrlo aktivni.

Ljubav. Oho-ho! Vodolije kreću u neka zanimljiva ljubavna dešavanja! Prvo će vas početkom sedmice sačekati konjukcija Merkura i Venere u polju posla, koja može da vam donese baš onako cakanog kolegu, a vi ćete i te kako odreagovati. Nakon toga, planete se sele u vaše polje okoline, komunikacije, susreta, kratkih putovanja i imaćete priliku da u narednom periodu naletite na neke vrlo zanimljive osobe, sa kojima se tako slatko može čavrljati i flertovati.

Doduše, neke od vas će tokom ovog perioda malo smoriti i kontakt od strane nekog bivšeg partnera, kojeg ste zaboravili prije sto godina i za koga ne znate uopšte šta sada hoće od vas. Iskulirajte, najbolje. Zauzeti – onako, nije loše…

Zdravlje. Mogućnosti za povrede i kod mlađih i kod starijih Vodolija. Doduše, ovi drugi bi mogli imati probleme i sa kičmom i nogama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info