Vaga: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Jednim dijelom ste se rasteretili kada su obaveze u pitanju, ali još uvijek morate biti prilično skoncentrisani na dnevne zadatke. Brzina u radu donosi vam mogućnosti većih grešaka pa je potrebno provjeriti sebe više puta.

Naglašeno polje poslovnih partnerstava govori da ste uključeni u pregovore koji će, bar u prvo vrijeme, ići dosta sporo i pored vašeg truda i angažovanja. Očekivana podrška od osoba koje su vam bitne će izostati u ovoj sedmici. Ništa nije izgubljeno, samo ćete morati da sačekate.

Ljubav. Preko posla, možete se “zatelebati” u mlađeg kolegu. Tajni odnos u najavi, naravno, da li zbog vaše ili zauzetosti te osobe ili pak iz razloga što ne želite da vaše okruženje vidi šta se dešava. U svakom slučaju, kod vas sada već počinje da se budi ona strast i vrelina koju vi tako dobro umijete da prikrijete i zamaskirate i bićete skloni da date sebi na volju i prepustite se, da malo živite raskalašno, ne misleći na to šta će biti sutra.

Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, situacija je ovakva – vi ugađate partneru i trudite se da ga razmazite, a on reaguje polovično. Baš ćete se smoriti zbog toga.

Zdravlje. Nepovoljan zdravstveni period. Moguće su i povrede u nepažnji ili na radnom mjestu. Povedite računa i u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info