Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Sve što je vezano za inostranstvo, sada je potencirano i govori o proširenju saradnje, o obnovi ugovora ili pravljenje vrlo isplativog dogovora po vas. Nemojte da vas zbuni ukoliko bude nekih sitnijih prepreka, ništa od toga vas neće istinski zaustaviti na putu ka cilju.

Svoje ideje i kreativnost sada možete unovčiti pa je vrijeme da ih predstavite zainteresovanima. Takođe, dodatni poslovi se otvaraju ispred vas, neko vam može dati ponudu koja se ne odbija. One promjene koje ste otpočeli, sada privodite kraju.

Ljubav. Kako god okrenuli, period “smaranja” sa partnerom se nastavlja, naročito ako ste u braku. Vaše su energije sada totalno suprotstavljene i različite, da se ne možete složiti ni po nekim, najosnovnijim, pitanjima. Možda biste uspjeli da malo smirite situaciju, ako biste otišli negdje zajedno, više se bavili djecom ili provodom.

Ukoliko ste slobodni, vi se opustite i uživajte. Fenomenalan period u kojem ste samo se nastavlja, prelaskom Venere i Merkura u vaše polje ljubavi i zabave. Pričajte o ljubavi, bavite se ljubavlju, ma ljubite se po cijeli dan i noć! Ako hoćete u vezu, može. Ako nećete, ma može i to. Nalazićete onaj tip partnera koji vam sada najviše odgovara. Ovo je vaše vrijeme, iskoristite ga.

Zdravlje. Energetski i što se raspoloženja tiče, mlađi pripadnici znaka nisu nimalo loše. Starijima su moguće alergije ili sitnije povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info