Škorpija: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Venera i Merkur tokom ove sedmice ulaze u vaše polje svakodnevnice, odgovornosti, obaveza i odnosa sa onima sa kojima radite. Tempo dešavanja se hoće ubrzati i to će vam sada neizmjerno prijati.

Doduše, imaćete par manjih, neugodnih situacija sa poslovnim partnerima ili kolegama, ali ćete uspjeti da ih lako sredite, pozitivnim odnosom i voljom da ispravite greške. Niste, generalno gledano, nezadovoljni svojim trenutnim pozicijama, ali smatrate da to može i bolje. U pravu ste. Ne odustajte od planova.

Ljubav. Poznanstvo preko prijatelja, neka mlađa osoba, dobra atmosfera, prava komunikacija, raspoloženje i vas i druge strane i sve će ići samo od sebe, svojim tokom. Za Škorpije još jedna, u nizu ljubavnih šansi, odmah početkom ove sedmice. I, ako se pitate – ne, još uvijek niste završili, biće toga još i u narednom periodu. Zvijezde vas sada gledaju, a vi im uzvratite time što ćete pustiti da vas ljubav ponese i zanese.

Ukoliko ste u vezi iil u braku, da je dobro – jeste, da je odlično – pa baš i nije. No, bitno je da vas dvoje nekako uspijevate da se usaglasite, jednom popustite vi, drugi put partner. Ako su prinove na putu ili ih tek planirate – kod vas je situacija mnogo bolja.

Zdravlje. Vrijeme je da se neke stvari mijenjaju, da se napravi rez kada su životne navike u pitanju. Kvalitetnija ishrana, više kretanja i bićete “kao novi”.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info