Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Odlične mogućnosti da se napravi jedan pravi, konkretan dogovor sa saradnikom ili firmom iz inostranstva. Takođe, ovi vam aspekti daju šansu i da odete na neko poslovno putovanje koje bi se moglo pokazati kao prilično isplativo za vas.

Ako radite u državnoj firmi, moguće je i unapređenje ili makar priča o istom, sa realizacijom u narednom periodu. Planete ove sedmice prelaze polako i u vaše polje posla i finansija, tako da je pred vama i nadalje vrlo pozitivan poslovni period.

Ljubav. Ono što je važno jeste da zauzete Ribe ove sedmice nisu pod toliko komplikovanim aspektima kao u nekom dužem vremenskom periodu. Odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom će biti skladniji i sa više razumijevanja pa će se konačno mir vratiti i u vašu vezu i u vaša srca. Štaviše, postaćete svjesni da ste za neke probleme lično vi bili krivac i trudićete se da svoja ponašanja ispravite.

Što se tiče slobodnih, vama idu neke fine komunikacije, možda i nova poznanstva, sve onako vrlo slatko i podsticajno. E, još samo da vi riješite da se prepustite i biće super! No, čini se da vi svakom svom udvaraču sada prvo vidite mane – kao da ne dozvoljavate sebi da malo uživate.

Zdravlje. Zdravstvena situacija kod starijih i nije baš najpovoljnija. Obratite pažnju na holesterol, šećer i žučnu kesu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info