Rak: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Još uvijek je poslovno okruženje i komunikacija sa kolegama nekako nestabilna, ali vi ćete ove sedmice lakše uspijevati da sa time izlazite na kraj. Venera i Merkur prelaze u ovom periodu u vaše polje karijere, polako otvarajući put ka nekim promjenama koje toliko dugo priželjkujete.

Ipak, ne računajte na brzinu u dešavanjima, koliko god na samom početku izgledalo da će se sve riješiti “evo, koliko odmah”. Mlađi saradnik vas nešto može neprijatno iznenaditi, pogotovo ako ste se prema njemu postavili prijateljski.

Ljubav. Sa nešto više tolerancije i korektnosti u ponašanju i izjavama, zaista ne biste trebali da imate većih problema i neprijatnosti u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Možete početkom sedmice nakratko posumnjati da partner nije u potpunosti iskren prema vama po nekim pitanjima, ali brzo ćete ovu nedoumicu riješiti na pravi način.

Rakovi koji su slobodni su možda malo razočarani u osobu koja im se jako dopala. Iako ste bili ubijeđeni da ste na korak od neke zaista lijepe veze, sada shvatate da ova osoba flertuje i sa drugima, a ne samo sa vama i vaše samopouzdanje je jako poljuljano. Ipak, ne dozvolite da vam ovo pokvari raspoloženje.

Zdravlje. Problemi sa stomakom i dalje će pritiskati starije Rakove. Kod mlađih – polako izlazite iz nepovoljnog zdravstvenog perioda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info