Ovan: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Zvijezde vam daju šansu da napravite potpuno drugačiji, novi iskorak u poslovnom segmentu. Sve je na vašoj strani, okolnosti i ljudi vas podržavaju, vaše je samo da dobro razmislite o svakom potezu i da ne trčite pred rudu.

Ne istrčavajte se sa nekim odlukama, informacijama, izjavama, da vas nadređeni ili saradnici ne bi “poklopili”. Čekajte na svoj trenutak, a onda dajte sve od sebe. Dobar period da počnete da razmišljate o dodatnim poslovnim aktivnostima. Takođe, problemi iz prošlosti se lagano rješavaju.

Ljubav. Ove sedmice, Merkur i Venera, udruženi prelaze u vaše polje ličnosti i donose vam buđenje, ono pravo, pretproljećno. Bili ste vi na ljubavnom planu i do sada aktivni, ali sada je tek trenutak da se u potpunosti razmrdate i razradite. Snagu vam daje Mars u Strijelcu, šarm i rječitost planete u vašem znaku i ko sada može da vam odoli?

Doduše, neće ni biti neke velike potrebe da se vi angažujete i “jurite” ljubavne šanse, naprotiv. Pripadnici suprotnog pola će se vrtiti oko vas, pokušavajući na svaki način da vam skrenu pažnju na sebe. Vaše je sada samo da uživate.

Zauzeti Ovnovi takođe imaju lijepe dane pred sobom, pošto je evidentno da partner više vodi računa o vašim željama i potrebama

Zdravlje. Osjećate se odmornije, opuštenije, raspoloženije nego inače. Energija se poboljšava i to je sada već evidentno. Ipak, moguće su glavobolje, problemi sa sinusima i grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info