Lav: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Dogovori sa inostranstvom se nastavljaju, ali ne više zbrda – zdola. Sada već postoji neka konkretizacija, neko uobličavanje. Doduše, ne bi se moglo reći da se može startovati baš ove sedmice sa poslom, ali vrlo brzo hoće.

Neke situacije vam sada idu naruku ili vi uspijevate da ih okrenete u svoju korist. Malo ćete u drugom dijelu sedmice imati naglašeno nerazumijevanje sa kolegama, ali ćete ovo uspjeti strpljenjem da prevaziđete. Ne budite neugodni prema onima koji su po stažu mlađi od vas.

Ljubav. Planete, konkretno Merkur i Venera, ove se sedmice premiještaju iz znaka Riba u znak Ovna, koji vam neuporedivo više energetski odgovara. Doduše, vaš vladar je još uvijek pod nepovoljnim uticajem pa je malo vjerovatno da ćete baš sve svoje ljubavne želje uspjeti da ostvarite, ali makar je sigurno da ćete biti u boljem raspoloženju i sa više interakcije sa pripadnicima suprotnog pola.

Ovo je naročito značajno za one Lavove koji su se u proteklih par mjeseci zavukli u kuću i jedino razmišljaju o tome šta će da spreme i pojedu. Sada je vrijeme da malo “živnete” i izađete među ljude. Polako i ta ljubav će doći, nećete ostati bez nje vječno.

Što se tiče zauzetih, vi i partner zajedničkim snagama otaljavate dane koji su pred vama.

Zdravlje. Imate osjećaj da ne možete biti “kilaviji” nego što ste sada. Polako, već pred kraj sedmice počećete da se energetski i zdravstveno “dižete”.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info