Jarac: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Bićete pomalo razočarani tempom kojim se odvijaju neke situacije u poslovnom segmentu. Smatrate da ste zaista dali sve od sebe i ne razumijete zašto ne možete dogovore da konkretizujete i konačno otpočnete sa pravim poslom.

Samo polako, ovo su kratkotrajne distrakcije, ništa što želite neće vam pobjeći, naprotiv. Nećete imati baš najsjajniji odnos sa mlađim kolegama i to najviše iz razloga što će vam smetati njihova impulsivnost i to što ne razmišljaju. Postavićete im se kao mentor i učitelj.

Ljubav. U polju doma “nacrtali” su se ove sedmice Merkur i Venera. I šta sad, sve bi to bilo super, baš neke fine i lijepe planete, ali da nisu u kvadratu sa vašim vladarom Saturnom. E, to sad znači da energija između vas i partnera i neće biti baš u potpunosti sjajna ove sedmice. Po nekim pitanjima se hoćete nakratko sukobiti, možda čak i distancirati jedno od drugog i dovesti do toga da vaš odnos malo zahladi.

Bilo bi dobro da ni vi ni voljena osoba ne primate baš k srcu riječi i postupke onog drugog – na taj način ćete mnogo jednostavnije i lagodnije proći kroz ovu sedmicu.

Što se tiče slobodnih, vi se možete zaljubiti u osobu sa kojom imate onako solidnu razliku u godinama. Pa šta sad, ljubav ne zna za godine, zar ne?

Zdravlje. Povremeno ćete se osjećati premoreno i napeto. Probajte da uzmete više vremena za sebe, ukoliko je to ikako moguće.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info