Djevica: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Dobre pozicije da već u prvom dijelu sedmice relizujete neke planove ili dogovore sa saradnicima iz drugog grada ili inostranstva. Upravo ste zvanično ušli u period velikih promjena, naravno pozitivnih, ali nemojte očekivati da se baš sve u poslovnom segmentu preokrene magično preko noći.

Još uvijek će neke osobe pokušavati da vas koče ili će se pojavljivati okolnosti koje vas nakratko usporavaju. No, ništa od ovoga ne može istinski da vas zaustavi. Polako napredujete ka svojim ciljevima i to je sada vrlo očigledno.

Ljubav. Konjukcija Merkura i Venere, sa kojom ulazite u ovu sedmicu, donijeće vam “prepoznavanje” sa nekim i ulazak u priču koja može biti tajna, ali koja će svakako biti ispunjena zanosom, ali i velikim strastima. Baš to polje strasti postaje od ove sedmice vrlo aktivno i Djevice će svakako krenuti u neke uživancije, povučene jakom hemijom prema osobi koja im se dopada.

Ovdje se sada mogu otpočeti priče sa nekim sa kim imate razliku u godinama, ko se postavlja kao vrlo ozbiljan partner koji će vas “smiriti” i učiniti da poželite da na duže ostanete u tom odnosu.

Što se tiče onih u brakovima, moguća su neka neslaganja ili brige oko djece. Oni u vezama imaće korektnu komunikaciju i vrlo zadovoljavajući odnos sa partnerom.

Zdravlje. Trebalo bi da vodite računa da se ne iscrpljujete, jer vaše energetske snage nisu nepresušne. Mogući su padovi imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info