Blizanci: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Sada možete otpočeti sa novim dogovorima, najvjerovatnije vezanim za strance i inostranstvo, ali i pored dobre volje i vas i druge strane, ovi će se pregovori otezati i biti podložni velikim promjenama. No, to ne treba da vas zaustavi u vašim namjerama i da vas ponuka da odustanete.

Pod prilivom ste dobre i podsticajne energije, lako nalazite podršku u svom okruženju i sada je pravi trenutak da svoje ideje i kreativna rješenja iznesete na dnevni red. Dobri dani za nezaposlene Blizance, do posla je lakše doći.

Ljubav. Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom donekle je bolji tokom ove sedmice. Napominjemo da je to samo donekle, jer Mars u vašem polju partnerstava i dalje pravi krš i lom u odnosu sa voljenom osobom. Ipak, sada vam je lakše da se sa tom energijom nosite i savladate je. Nastupate sa više optimizma, više pozitivne energije i lakše vam je da preko nekih situacija pređete, a da vas one ne dotiču naročito.

Što se tiče slobodnih, Venera i Merkur u vašem polju prijatelja, društvenih aktivnosti i mreža, mogu vam donijeti lijepo poznanstvo sa osobom koja će biti možda nešto malo mlađa od vas. Ovo će biti jedno “brzinsko” zaljubljivanje, a pitanje je koliko će vas dugo ova jaka energija i strast zaista i držati.

Zdravlje. Mogući problemi sa sinusima, krajnicima, krvnim sudovima glave. Podložnost virusima, praćenim dosta visokom temperaturom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info