Bik: Sedmični horoskop za period od 05.03.2018. do 11.03.2018.

0

Posao. Varijanta zvana “više se posvetite sebi” može se baš lijepo primijeniti kroz aktivnosti u poslovnom segmentu. Ako ljubav ne funkcioniše, daj da makar posao bude kako valja… A kao za baksuz i taj posao nešto koči.

Jedino što je utješno ovdje jeste što ćete morati maksimalno da budete organizovani i fokusirani na svoje obaveze pa ćete zaboraviti da baš i niste zadovoljni po mnogim pitanjima. Postoji mogućnost da vas šefovi opomenu po pitanju nekih dokumenata pa sredite više te svoje papire.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, ove vam sedmice dolazi “iza leđa” i smiješta se u vaše dvanaesto polje, koje vlada tajnama, ali i povučenošću i usamljenošću. Za neke od vas ovo baš i nisu lijepe vijesti, pogotovo što će Venera praviti kvadrat sa Saturnom pa je više nego izvijesno da će raspoloženje da vam splasne i da tako ostane, bar neko vrijeme.

Kod nekih će se ovo odraziti kroz nezadovoljstvo, kod drugih kroz osjećaj da ne postoji osoba na ovom svijetu koja može da vam pruži pravu ljubav, a treći će, naravno, da krenu da čačkaju po prošlosti, valjda očekujući da im ona ispuni ljubavne želje…

U svakom slučaju, ne baš divni dani su pred vama. Savjet: batalite sada emocije, više se posvetite sebi.

Zdravlje. Nije ni čudo što vas svaki čas boli glava, kad se samo opterećujete. Stariji Bikovi bi mogli da malo provjere stanje krvnih sudova glave i vrata.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info