Savršen stajling: Žene koje imaju stila nose ovih 14 stvari!

0

Da biste imale perfektan stajling, uopšte vam nije potrebno tako mnogo stvari. Zapravo, sve se svodi na sljedećih četrnaest komada garderobe.

Bijela majica


V-izrez, okrugli ili pak čamac, pronalaženje odgovarajuće bijele majice ponekad može biti izazovno, ali je zaista vrijedno truda. Ona je udoban i vanvremenski komad garderobe koji se veoma lako može kombinovati sa pantalonama, farmericama ili čak suknjama.

Teget blejzer


Ova strukturisana jakna prilično je svestrana. Crni blejzer je više za poslovne varijante (izgleda strogo i kruto), a teget blejzer (koji se može kombinovati, bukvalno, sa svim drugim komadima garderobe) takođe možete nositi u poslovne svrhe, ali ćete zračiti stilom.

Midi suknja A kroja


Laskava i sofisticirana, midi suknja A kroja stvara fantastičnu siluetu, a nosićete je veoma često, posebno ako je ona u neutralnoj nijansi. Najbolje od svega je to što je možete nositi tokom svih sezona, a ako je pravilno kombinujete, izgledaćete veoma privlačno i elegantno.

Tamne farmerice


I to ne bilo koje već zvoncare! Zašto? Zato što je to jedini model farmerica zbog kojih će vaše noge izgledati mnogo duže nego što to jesu. Iako ih svi vezuju za retro stil (konkretno za sedamdesete godine prošlog vijeka) ukoliko se pravilno kombinuju, one izgledaju ultra moderno i laskavo.

Bijela košulja


Jedna je od rijetkih košulja koje se mogu nositi u svim prilikama, od poslovnih sastanka do večernjih izlazaka. Pored toga, može se kombinovati sa tako mnogo drugih komada garderobe.

Klasični baloner


Vanvremenski dodatak bilo kojoj kombinaciji, klasični baloner nikada nije demode. I, savršeno stoji skoro svakoj ženi, bez obzira na njen lični stil.

Crne pantalone


U zavisnosti od toga kako ih kombinujete, možete ih nositi i na posao i u neobaveznim varijantama. Razlika između ovih i svih drugih pantalona je u njihovom kroju: ove su krojene prema obliku vašeg tijela, ali nisu preuske.

Teksas jakna


Još jedan komad garderobe koji se može nositi tokom skoro svih sezona, a koji je uvijek moderan. Bez obzira da li ćete je kombinovati sa suknjom tokom proljetne i jesenje sezone ili ćete se pak odlučiti da je obučete ispod jakne tokom hladnijih dana, teksas jakna daje dozu šarma i opuštenosti.

Suknja olovka kroja


Proljeće, ljeto, jesen ili zima – sasvim je svejedno, jer ovo je suknja koju možete nositi tokom svih sezona, a za nju važi epitet da je najelegantnija suknja svih vremena.

Bijele pantalone


I to ne bilo koje već one širokih nogavica. Zašto? Zato što će se savršeno uklopiti u svaki stajling, bez obzira na sezonu. I, zaboravite na bapske priče kako se bijelo nosi samo tokom proljeća i ljeta! Nosite bijelu onda kada to želite. Na kraju, ne nosite nešto zbog toga da bi se drugima svidjelo već vama.

Mala crna haljina


Da li ste ikada bile, u zadnji trenutak, pozvane na neki događaj te niste znale šta da obučete? E, to je trenutak kada mala crna haljina stupa na scenu. Naravno, birajte model u kojem se osjećate ugodno i koji možete nositi u više navrata i različitih prilika.

Haljina za posebne prilike


Naravno, nećete je nositi tako često kao malu crnu haljinu, ali to ne znači da ona ne treba da se nađe u vašem ormaru. Uvijek je dobro imati nešto fantastično pri ruci.

Obični džemper


Mislite o njemu kao o verziji bijele majice, ali koja je za hladnije vrijeme. Kombinujte ga s farmericama i dobile ste odličan stil. Odličan je i za slojevito oblačenje, pogotovo za hladnije jesenje, proljetne i zimske dane i večeri.

Kaput


Na tržištu se mogu naći mnogobrojni modeli (od boja do materijala, kroja i dužine), ali činjenica je da nikada nećete pogriješiti sa crnim, dugim kaputom. On je klasični komad garderobe koji se odlično slaže uz svaki stajling, bez obzira da li ispod njega nosite suknju olovka kroja, farmerice ili haljinu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info