Vodolija: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Planeta Mars koja vlada vašim poljem karijere, ali predstavlja i vaše nadređene osobe, i Merkur, biće tokom ove sedmice u aspektu kvadrata. Trebalo bi se čuvati naprasitosti i burnih reakcija i truditi se da u kontaktima sa šefovima, ali i svima ostalima vezanim za posaom funkcionišete odmjereno i kroz dogovor.

Generalno gledano, osim ovih, pomalo burnih momenata, tokom ovog perioda očekuju vas i neke beneficije u smislu ostvarivanja novih saradničkih odnosa i pokretanja vrlo profitabilnih poslova.

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, ove će sedmice biti u konjukciji sa Venerom i trigonu sa Jupiterom, što slobodnima daje priliku da ostvare makar jedno vrlo zanimljivo poznanstvo i to najvjerovatnije preko poslovnog segmenta.

Da će vam ovo biti vrlo zanimljivo i podsticajno, hoće svakako, pogotovo što će ova osoba vrlo očigledno početi da pokušava da na svaki način zaokupira vašu pažnju. Ukoliko već postoji osoba koja vam je zanimljiva i simpatična, više je nego izvijesno da bi sada moglo doći do produbljivanja komunikacije pa i ulaska u ljubavnu priču.

Ukoliko ste u vezi ili braku, trenutno je situacija kod vas skoro pa u potpunosti mirna i skladna. Nema većih problema.

Zdravlje. Virusi, problemi sa prehladama i imunitetom biće više nego prisutni kod vas. Kod starijih jake reakcije na promjene vremena i vazdušnog pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info