Vaga: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Poslovna situacija nije loša, ali ne može se reći baš ni da ste zadovoljni u potpunosti. Najviše vam smetaju otezanja nekih dogovora ili nešto lošiji kontakt sa saradnicima, pogotovo ako se oni vezuju za rad sa inostranstvom.

S druge strane, spletom srećnih okolnosti i najveća problematika se rješava brzo, a poslovi vam dolaze, tražili ih ili ne. Trigon Venere i Jupitera vas štiti, ali vam i donosi novac na lakši način, moguće kroz pokretanje saradnje ili poslovnog projekta koji već dugo čekate.

Ljubav. Dokle god je vaša vladarka Venera u znaku Riba, koliko god je njena pozicija egzaltirana i dobra, vama to ne odgovara kada su emotivni odnosi u pitanju. Ne snalazite se vi sa tom pretjeranom osjetljivošću i emotivnošću i non stop osjećate pritajeno nezadovoljstvo i nemir u partnerskim odnosima. No i pored toga, nekako zajedničkim snagama uspijevate da prevaziđete ove trenutke.

Ukoliko ste slobodni, dvije osobe se vrzmaju u vašoj blizini, a jedna od njih je više nego izvijesno zauzeta. E sad, vrlo rado biste se vi okrenuli na ovu drugu stranu, ali je problem u tome što vas ova koja već ima partnera, neodoljivo privlači. Prije ćete biti skloni da izaberete neizvijesnu budućnost i ulazak u vezu tajnog tipa.

Zdravlje. Poprilično ste se ulijenili i mrsko vam je da se bavite fizičkom aktivnošću, a to vam se sada baš preporučuje. Kod starijih Vaga, problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info