Strijelac: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Privatnici bi mogli da nešto više pažnje obrate na konekcije sa saradnicima, ali i na nove dogovore. Nekim svojim potezima ili izjavama možete dovesti do problema i neugodnih momenata sa partnerima.

Generalno gledano, komunikacija sa onima sa kojima radite može biti povremeno napeta, ali stoje mogućnosti da se na vrijeme zaustavite i okrenete rješavanju ovih situacija. Problem je izvijestan i u kontaktu sa autoritetima, pogotovo ako budete uporni u tome da istjerate svoju volju i inatite se.

Ljubav. Svaki dan sa partnerom donosi potencijal za raspravu. Ovo ne moraju biti krupne stvari, već sitnice, ali i te sitnice dovodiće do situacija da se vi i voljena osoba preganjate i nemate namjeru da stanete. Negdje se mora povući ručna kočnica, jer ako situacija nastavi u ovom pravcu, samo ćete upasti u još veći problem.

Priliku da se sredite imate i to najprije u drugom dijelu sedmice. Možda biste mogli da razmislite da vikend iskoristite i odete negdje zajedno, da pokušate da uživate jedno sa drugim i da se opustite.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vama je više nego izvijestan ulazak u emotivnu priču. Jedini je problem što će neki od vas pokrenuti nešto što je tajno, možda ući u paralelni odnos.

Zdravlje. Vi ćete u ovoj sedmici biti skloni povredama pa budite nešto oprezniji nego inače. Kod starijih problemi sa pijeskom ili kamenom u žuči.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info