Škorpija: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Sreća u poslovnom segmentu je na vašoj strani, koliko god se vi povremeno “trudili” da sami sebi ubacite klipove u točkove. Poslovni saradnici su zadovoljni kontaktom sa vama i pokazuju tendenciju za proširivanje saradnje.

Takođe, vaše polje ideja i kreativnosti je jako naglašeno pa sada možete osmisliti i neke nove poslove i projekte. Okolnosti vas podržavaju i malo je toga što vas zaista može iznervirati ili zakočiti na iole duži rok. Koristite ovo vrijeme da maksimalno napredujete.

Ljubav. Nastavlja se period divnih aspekata koji već neko izvijesno vrijeme “miluju” Škorpije, kada je ljubav u pitanju. Trigon Merkura i Venere sa Jupiterom iz vašeg znaka donosi udvarače, donosi interesovanje suprotnog pola za vas, ali donosi i osobu koja je i te kako spremna da vam istrese svoje srce na dlanu. I vi ste se u potpunosti probudili i hoćete da iskoristite svaki trenutak za lijepa i pozitivna dešavanja. Uživajte u danima koji su ispred vas.

Zauzete Škorpije su takođe u dobrom odnosu i kontaktu sa voljenom osobom. Da, imate povremeno vi nekih svojih problema u glavi, koji mogu nakratko da uznemire partnera, umijete da kažete ili uradite nešto što ne treba, ali druga strana vam sada gleda kroz prste.

Zdravlje. Bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka, trebalo bi da vodite računa da se ne povrijedite. Takođe, neki od vas mogu imati problem sa probavom ili žučnom kesom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info