Ribe: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Odlični aspekti tokom ove sedmice “guraju” Ribe u pravcu dobrih poslovnih odnosa, saradnji, a neke od vas i ka napredovanju. Ako radite sa strancima ili državnim i javnim ustanovama, takođe vam stoje odlične mogućnosti za ostvarenje i realizaciju poslova i projekata koje očekujete.

Pred vama je period odličnih poslovnih dogovora i kontakata sa osobama koje vam mogu biti od velike pomoći. Imaćete povremenih nesuglasica sa nadređenima, ali ćete umjeti da se postavite na pravi način.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka može dovesti do jačanja nesuglasica sa voljenom osobom, naročito polovinom sedmice. Ovo će biti dodatno pojačano kod onih Riba koje su sada preokupirane poslovnim obavezama i koje imaju sve manje vremena za partnera. Druga strana vam može prebaciti da ne obraćate pažnju na nju, a vi nećete biti voljni da se pravdate, već ćete se voditi onim “napad je najbolja odbrana”.

Za slobodne Ribe, divni aspekti. Merkur i Venera iz vašeg znaka u trigonu su sa Jupiterom i mogu vam donijeti novu ljubavnu priču u život. Jedini problemčić u svemu ovome jeste što je ta nova osoba zauzeta. Pa dobro ni to nije smak svijeta…

Zdravlje. Prilično ste se ulijenili, a postoji potreba da se krećete, bavite fizičkim aktivnostima, ili makar svakodnevno šetate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info