Rak: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Povremeno vas tokom ove sedmice čekaju obimna papirologija, kratki rokovi, užurbanost i nervoza. I vi ćete imati nešto kraći “fitilj” nego inače i polovinom sedmice možete biti u fazonu da odbrusite i kolegama i poslovnim partnerima, ali i nadređenom.

Potrudite se da malo obuzdate vašu impulsivnost. Umjesto da se nervirate, više se usmjerite na to da se organizujete kako valja i skoncentrišete na ono što morate završiti. Period je povoljan za nove ideje i kreativnost. Privatnici će proći bolje nego što očekuju.

Ljubav. Burna sedmica, naročito za slobodne Rakove. Imaćete više emotivnih prilika i svaka od njih vas može uvesti u lijepu ljubavnu priču. Vaše je samo da izaberete od onoga što vam se nudi, a tu će biti svega – i preko prijatelja i preko posla i preko zabave i izlazaka. Čak postoje opcije i za priču sa nekim ko ne živi u vašem gradu ili koga upoznajete na kraćem putu. Sada, kada na vaš ljubavni život zvijezde i planete gledaju blagonaklonim okom, nemojte previše razmišljati i kočiti sami sebe.

Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, stoji vam solidna situacija, sa mogućnošću nekog kratkotrajnog, napetog momenta polovinom sedmice, koji će najvjerovatnije biti prouzrokovan vašom trenutnom nervozom.

Zdravlje. Nepovoljna sedmica po pitanju zdravlja. Sem problema sa varenjem, Rakovi mogu osjećati tegobe vezane za jetru i žučnu kesu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info