Ovan: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Ko bude pokušao da vam “smjesti” ili da igra protiv vas tokom ove sedmice, proći će kao bos po trnju. Odavno se vi spremate da nekom “zabiberite čorbicu” i sada ćete i dobiti povod da to uradite. Doduše, ako vas nadređeni nešto prozove, baš i ne morate da se svađate, mada će neki od vas i to jedva dočekati.

Vi ćete imati potrebu da namećete svoje mišljenje i da kontrolišete ono što se dešava na poslu. Ipak, neki će vam dogovori i situacije ostati nejasni i zbunjujući. Sljedeća sedmica će i to riješiti.

Ljubav. Prijaće vam sve što je tajno, skriveno, sve ono što vas mami i opija. Teško je odoljeti ljubavnim zanosima, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. Ako već imate partnera, više je nego izvijesno da će se nešto od onoga što krijete, sada i otkriti. I ne samo da će se otkriti, već može da izbije jedna svađa.

Da li odnos može biti ozbiljno uzdrman? Pa, iskreno rečeno – ne. Vi tako “lijepo lažete” ovih dana, a partner je toliko spreman da proguta vaše priče i pričice, da je malo vjerovatno da nećete uspjeti da ga ubijedite da ste čisti “kao jutarnja rosa”.

Slobodni, ljubakajte se i uživajte. Strasti ćete imati koliko god vam duša ište.

Zdravlje. Čuvate se vi koliko god je to u vašoj moći, ali od ponekog nazeba ili prehlade teško da ćete moći da pobjegnete. Budite fizički aktivni – to će vam prijati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info