Lav: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Valjalo bi da tokom ove sedmice ne reagujete na neke provokacije ili pretjerane zahtjeve od strane saradnika, naročito ako se ovaj posao vezuje za inostranstvo. Moći ćete da dođete do rješenja u svoju korist, ali na drugačiji način – kroz nove, kreativne ideje i rješenja.

Venera, koja vlada vašim poljem komunikacije i Merkur, vladar posla i finansija, biće u dobrom aspektu sa Jupiterom, što će vam donijeti sreću u pregovorima sa novim klijentima i saradnicima. Dobro poslovanje privatnim preduzetnicima.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite u skladnom kontaktu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom i više je nego izvijesno da ćete ovaj nivo i uspjeti da održite. Stoji doduše, tamo negdje polovinom sedmice, jedan momenat kada možete da se “zakačite” i to najviše iz razloga što na momenat nećete dobro razumjeti jedno drugo. No, ovo je samo kratkotrajna “bura u čaši vode” i neće uticati na kvalitet vašeg odnosa.

Slobodni mogu da u isto vrijeme upoznaju dvije osobe, od kojih je svaka kvalitetna i zanimljiva na neki svoj način. Sa obje će vam prijati i razgovori i susreti i neka fina i opuštena energija i malo je vjerovatno da ćete u ovoj sedmici moći da napravite “odabir”. Pustićete da se stvari odvijaju same od sebe.

Zdravlje. Osjetljivi ste na promjene vremena pa je sada lako prehladiti se ili pokupiti neki virus. Starijim Lavovima problemi sa pritiskom, naročito u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info