Jarac: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Manje nesuglasice sa kolegama očekuju vas tokom ove sedmice. Takođe, ukoliko ste privatnik, vrijeme je da svojim zaposlenima skrenete pažnju na neka ponašanja koja vam ne odgovaraju.

Generalno gledano i pored tih nekih momenata koji će vas nakratko uznemiriti, stoji vam da možete da otpočnete neke nove saradnje ili da u velikoj mjeri poboljšate postojeće poslovanje. Imate podršku drugih pa je sada vrijeme da iznesete ideje i planove koje već neko duže vrijeme gradite.

Ljubav. Polje okoline, ali i mijesta na kojima izlazite i družite se, sada su prikazana kao prostori koji vam mogu donijeti interesantne osobe u život. Posebno sa jednom od njih možete ući u komunikaciju koja će u isto vrijeme biti vrlo inspirativna, ali i primamljiva za vas. Doduše, nekima stoji mogućnost i za kontakt sa zauzetom osobom, koja vas vrlo erotski i “hemijski” privlači, ali gdje vi maksimalno sputavate sebe i trudite se da se ne prepustite.

Što se tiče onih koji su u vezama ili u braku, uglavnom korektno funkcionisanje sa partnerom. Imate vi nekih svojih nedoumica ili sumnji, ali sa time trenutno uspješno izlazite na kraj. Partner će biti malo nestabilnog raspoloženja sredinom sedmice.

Zdravlje. Najbolje ćete se oslobađati napetosti kroz fizičku aktivnost, a stariji kroz lagane, svakodnevne šetnje. Budite što više na svježem vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info