Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Iako je pred vama jako dobra sedmica po pitanju posla, očigledno je da nećete moći da izbjegnete ili zaobiđete neke napete momente sa saradnicima. Sitni problemi u dogovorima koji se mogu regulisati relativno brzo.

Potrudite se da sa više pažnje i koncentracije pristupate svojim obavezama i tako izbjegnete mogućnosti za grešku. Nerviraćete se oko nekih papira, ali koliko god to na prvi pogled izgledalo komplikovano, brzo ćete doći do rješenja.

Ljubav. Kvadrat Marsa iz polja doma sa Merkurom, planetom koja vlada vašim znakom, govore o nestabilnoj energiji koja se provlači između vas i partnera. Ipak, ovi aspekti nisu toliko strašni, s obzirom na to da ih je moguće “ispeglati” kroz otvoren i iskren razgovor.

Zato, umjesto da impulsivno reagujete i uletite u svađu, povucite ručnu kočnicu i pokušajte da otkrijete šta je to što smeta partneru i da li postoji dio vaše krivice ili ne. Vrlo lako se može doći ne samo do kompromisa, već i do nekih finih ljubavnih momenata.

Ukoliko ste slobodni, okolina, kraća putovanja, posjećivanje kurseva i seminara – sve to vas dovodi u blizinu osobe sa kojom se zaista možete “prepoznati” i uživati u razgovorima i susretima.

Zdravlje. Ne baš toliko ugodna sedmica po pitanju zdravlja. Kod mlađih Djevica slabiji imunitet. Kod starijih, sklonost padovima i povredama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info